Home » Onze Diensten » Server

                              Waarom een server?

Een fysieke server in uw bedrijf waar u uw werkzaamheden en taken op verricht klinkt misschien ouderwets maar in veel gevallen kan dit naar loop van tijd veel goedkoper zijn dan de Cloud. Het enige waarvoor u betaald is namelijk de bedrijfsserver zelf (dit is éénmalig) en onderhoud. 

Een ander voordeel is dat dit volledig naar wens gemaakt kan worden door een van onze specialisten.

 Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Onze gespecialiseerde werknemers kunnen samen met u overleggen wat u nodig heeft. Zodat uw bedrijf up-to-date is!


                                 Terminal Server

Met een terminal server kunt u overal waar u bent inloggen op de werkomgeving van uw eigen bedrijf. Met de juiste server en configuratie kunt u waar dan ook ter wereld verder werken belangrijke documenten. Geïnteresseerd? dan kunt u gerust contact opnemen voor meer informatie.  


                            Combinatie met Cloud

 

Het is begrijpelijk dat u niet afhankelijk wilt zijn van één vaste server. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid uw server te combineren met de Cloud. Zo heeft u altijd een back-up. Naast een server kunt u verschillende processen zoals uw mailserver ook laten lopen via de Cloud. Voor meer informatie kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.