Home » Onze Diensten » Netwerk

                         Waarom een goed netwerk?

 

Tegenwoordig is niks zo belangrijk dan een goed netwerk. Vooral nu online vergaderingen steeds gewoner worden. Ook grote projecten kunnen bijvoorbeeld snel op de cloud geupload en gedownload worden. Kortom het gebruiksgemak wordt veel groter wanneer u een snel en stabiel internet heeft. 

Wat we ook vaak zien is dat bedrijven met een zwakkere server vaker slachtoffer zijn van DDoS aanvallen. Wat er dan gebeurd is dat er een buitenstaander doelbewust heel veel verkeer op uw netwerk rond laat gaan, dit doen ze zodat de server overbelast raakt. Dat zorgt ervoor dat uw internet er tijdelijk uit ligt, of zo zwak maakt dat er gemakkelijk bij alle bestanden gekomen kan worden met simpele "hacks". 

Door een stabiele en sterke verbinding wordt het de buitenstaanders veel moeilijker gemaakt de server te overbelasten. Dit maakt uw bedrijf een minder interessant doelwit voor DDoS aanvallen . 

Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder om te kijken of uw bedrijf hiervoor in aanmerking komt.

 


Snelheid

Niks is zo vervelend als een slome internet verbinding. Met de juiste apparatuur is uw internet in een mum van tijd super snel! Neem contact met ons op om een afspraak te maken wij komen vrijblijvend langs om uw netwerk na te kijken en een passende oplossing te zoeken voor uw situatie