Home » Onze Diensten » ICT Beveiliging

Waarom beveiliging?

Voorkom dat u bedrijf stil komt te staan door een virus of hackers door uw IT infrastructuur goed te beveiligen. Ook is het belangrijk dat u bedrijfsinformatie veilig is en beschermd is tegen dataverlies. Wij zorgen ervoor dat u zonder u zorgen verder veilig verder kan werken!


Netwerk Beveiliging

Hou hackers en ongewenst verkeer buiten door uw netwerk goed te beveiligen. hier zijn meerdere goede oplossingen voor waardoor u geen zorgen meer hoeft te hebben over wat er binnen komt op uw netwerk en wat er zich afspeelt in uw netwerk.


Antivirus

Beveilig al uw apparaten op ongewenste activiteiten en virussen. Wij zijn partner van ESET. De antivirus programma's van ESET zijn altijd gefocust op het stoppen van bedreigingen om uw bedrijf veilig te houden zodat u zonder problemen u werkzaamheden kunt uitvoeren. ESET is een licht programma zodat het makkelijk op de achtergrond van uw apparaat draait zonder deze traag te maken. 


 Back-ups

Uw bestanden zijn super belangrijk, dus het is natuurlijk ook belangrijk dat ze goed geback-upt worden! Er zijn veel verschillende manieren om uw back-up te maken bijvoorbeeld op een externe schijf of in de Cloud. Ook uw Cloud opslag back-uppen is zeer belangrijk!