Home » Onze Diensten » ICT Beveiliging

                               Waarom beveiliging?

Hackers en virussen worden steeds slimmer en geavanceerder. Het bestrijden is moeilijker dan voorkomen, het kan namelijk dagen duren voordat de servers weer goed werken en veilig zijn. Voor u als bedrijf kan dit een lastige kostenpost worden, want elke dag dat het bedrijf stilstaat loopt u geld mis. Wij bij van Rosmalen weten dit maar al te goed. 

Dus Voorkom dat uw bedrijf stil komt te staan door uw IT infrastructuur goed te beveiligen. Voor meer informatie kunt u gerust met ons contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. 


                               Netwerk Beveiliging

Hou hackers en ongewenst verkeer buiten door uw netwerk goed te beveiligen. Dit begint met kleine slordigheden aanpakken die kunnen uitgroeien tot gigantische problemen. Wij bij Van Rosmalen werken efficiënt en nauwkeurig zodat uw netwerk goed beschermt blijft.

Voor meer informatie kunt u gerust met ons contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.  


                                        Antivirus

Virussen en malware worden steeds geavanceerder en moeilijker te bestrijden. Gelukkig zijn er bedrijven die hier dag en nacht mee bezig zijn. Net zoals onze partner ESET, deze antivirus programma's zijn gefocust op het stoppen van bedreigingen om uw bedrijf veilig te houden. Hun database wordt continu bijgewerkt zodat u beschermd bent tegen de nieuwste virussen.

Voor meer informatie kunt u gerust met ons contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. 

 


                                       Back-ups

Uw bestanden zijn super belangrijk, dus het is natuurlijk ook belangrijk dat ze goed geback-upt worden! Er zijn veel verschillende manieren om uw back-up te maken bijvoorbeeld op een externe schijf of in de Cloud. Ook uw Cloud opslag back-uppen is zeer belangrijk!