Home » Onze Diensten » Cloud

                              Waarom de Cloud?

Misschien herkent u de term Cloud al wel. Het is anders gezegd een online harde schijf waar op aanvraag de bestanden bekeken kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat u zolang u internet heeft overal veilig bij de bestanden kunt komen. Dit kan op bijvoorbeeld uw werkcomputer en zelfs uw telefoon.  

Vooral in tijden van veel thuiswerken is het daarom ook handig dat u en al uw collega's samen kunnen werken in één grote database. Dit kan uw bedrijf aanzienlijk efficiënter maken in het beheren en bewerken van bestanden. 

Wilt u uw bedrijf ook "futureproof" maken door over te stappen naar de cloud? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen wij samen naar de opties kijken zodat u zonder problemen kunt overstappen.


                                     Office 365 

Office 365 is een softwarepakket van Microsoft met programma's die onmisbaar zijn voor uw bedrijf.

Of u nou een professioneel ogende presentatie wilt maken met PowerPoint, een online vergadering vanuit huis wilt houden of tijdens die vergadering alle afspraken in een gezamenlijke agenda zet. Het kan allemaal met Office 365. De opties zijn eindeloos. 

Natuurlijk is het lastig om te bepalen welke programma's bij uw bedrijf nodig zijn. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken zonder dat u onnodig te veel geld uitgeeft. 

 


                                 Exchange Online

Met Exchange Online hebt u overal en altijd toegang tot uw zakelijke e-mail, agenda en contactpersonen. Op uw laptop, tablet of smartphone. Het is overzichtelijke software die met een korte uitleg zeer veel profijt voor u en uw collega's oplevert.

Alle wijzigingen van bijvoorbeeld afspraken worden meteen doorgevoerd zodat uw collega's direct op de hoogte zijn. Dit kan een boel miscommunicatie voorkomen. 

Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.


                                       Onedrive

Microsoft OneDrive is een dienst om bestanden veilig op te slaan op het internet. Je kan computerbestanden online zetten en ze vanaf het internet openen. Alle bestanden die op

OneDrive staan zijn dan extern opgeslagen. Dus stel dat uw computer onverwacht crashed of kapot gaat, dan staan alle bestanden die u online heeft opgeslagen veilig op OneDrive dus hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. 

Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.