Home » Onze Diensten » Cloud

Waarom de Cloud?

Het makkelijkste van de cloud is dat je al je werkzaamheden snel en mobiel kan uitvoeren. Benader overal je bestanden, e-mails & afspraken zodat je altijd en overal makkelijk en efficiënt kan werken of dit nou op je computer, laptop of telefoon is


Office 365 

Office 365 is uit te breiden met veel verschillende functies en onderdelen om in jouw bedrijven gemakkelijk te werken en een makkelijke structuur in werkprocessen te maken. Wij kunnen u helpen om de juiste office 365 toepassingen te gaan gebruiken waar u het meest plezier uit haalt! 


Exchange Online

Met Exchange Online hebt u overal en altijd toegang tot uw zakelijke e-mail, agenda en contactpersonen. Op uw laptop, tablet of smartphone. Zo mist u geen zakelijke e-mail meer en hebt u uw contacten en afspraken altijd bij de hand.


Onedrive

Microsoft OneDrive is een dienst om bestanden veilig op te slaan op het internet. Je kan computerbestanden online zetten en ze vanaf het internet openen. Ook kan je gemakkelijk bestanden delen met anderen, bijvoorbeeld je collega's of werknemers.