VRAD OKI Printer Support

Over OKI Printers

De Oki Electric Industry, opgericht in 1881, maakt deel uit van de proliferatie strategie van de OKI-groep. Het is gelegen in Europa in Düsseldorf. In de beginfase had OKI alleen te maken met Dot-matrix printers. Ze werden beschouwd als de robuuste printers die het potentieel hebben om in elke omstandigheid of omgeving te werken. Sindsdien is het de afgelopen 30 jaar op de markt aanwezig; daarom is het nu het teken van vertrouwen geworden voor de meeste van zijn klanten.

Nu handelen ze in verschillende soorten printers, zoals kleurenprinters, mono printers, laser printers, grootformaat printers, label printers, POS-printers en verbruiksartikelen zoals toner drive. Van al deze producten vormen dot-matrixprinters nog steeds een kernonderdeel van de activiteiten van OKI. Met zulke goede printers is OKI inmiddels een gereputeerde naam in de wereld van printers. Ze werken continu aan hun producten om ze robuust, onverslaanbaar en compatibel te maken met toekomstige vereisten. Deze printers zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van het dagelijks leven en het bedrijfsleven.

De OKI-printers zijn de beste, stijlvol en zijn verkrijgbaar tegen een redelijke en betaalbare prijs. OKI-ontwikkelaars implementeren nieuwe innovatieve technologie om printers van zulke goede kwaliteit te maken. Ze bieden afdrukken van ongeëvenaarde kwaliteit met een goede afdruksnelheid in vergelijking met printers van andere merken.

Naast het printen van producten en diensten biedt OKI group ook diensten op andere gebieden, zoals engineering, onderwijs, gezondheidszorg en kantooroplossingen. Ze staan ​​er ook om bekend dat ze technische ondersteuning op afstand bieden voor hun printproducten en verbruiksartikelen, waardoor er nog minder behoefte is aan on-site printerreparatietechnici om problemen op te lossen.

Waarom kiezen voor onze OKI Printer Support Service?

Bij VRAD bieden we u het volgende:

 

 • U krijgt onmiddellijk hulp van onze 24×7 OKI-klantenondersteuning managers.
 • We bieden u technische ondersteuning voor printers op afstand door professionals of experts. Ze hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van klanten en het oplossen van hun vragen.
 • U kunt ons altijd bereiken en vanuit elk deel van de wereld bellen voor hulp met uw printer.
 • Wij verzekeren u een gegarandeerde oplossing van alle printerproblemen.
 • U hoeft niet lang te wachten om ons te bereiken.
 • We verzekeren u dat u de beste oplossing biedt in vergelijking met andere serviceproviders.
 • U krijgt betaalbare abonnementen en prijzen. U kunt kiezen voor een abonnement dat bij u past.

Wat is VRAD Printer Support?

Wij, Van Rosmalen Automatiseringsdiensten, bieden u de beste technische ondersteuning en oplossingen voor OKI-printers voor al uw vragen. Wij zijn een toonaangevende externe leverancier van OKI-printerondersteuning. We hebben een team van gekwalificeerde professionals die jarenlange ervaring hebben met het oplossen van printerproblemen. Wij bieden een onmiddellijke oplossing voor al uw printerproblemen.

Als u ondersteuning nodig heeft om een ​​fout of oplossing met betrekking tot een specifiek printer probleem op te lossen, bel dan ons OKI-telefoonnummer voor printerondersteuning 038 – 333 6125 en krijg direct ondersteuning.

Wat omvat de OKI-printer service

Onze ervaren technische ondersteuning managers zullen u helpen met verschillende soorten problemen en vragen. Enkele van de veelvoorkomende problemen, die over het algemeen voor de hand liggen, zijn de volgende:

 

 • We zullen u begeleiden bij het installatieproces van printerstuurprogramma’s en het instellen van de OKI-printers. Met behulp van dergelijke ondersteuning kunt u een nieuwe OKI-printer instellen.
 • Wij helpen u bij de configuratie van OKI-printers. U kunt de instellingen van uw printer naar wens aanpassen.
 • We helpen u bij het downloaden van updates voor uw OKI-printer stuurprogramma’s. U kunt de stuurprogramma’s, firmware en software van de printer bijwerken.
 • We zullen u ook de procedure vertellen om een ​​draadloze printer in te stellen. U kunt zo’n printer eenvoudig en zonder problemen binnen enkele minuten instellen.
 • We bieden u onmiddellijke ondersteuning bij het delen van uw printer met verschillende OKI-printers apparaten via een netwerk. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.
 • We leren u ook hoe u uw printer kunt beschermen tegen malware, virussen en andere kwaadaardige codes of beveiliging bedreigingen.
VRAD Van Rosmalen Automatiserings Diensten Diensten Animatie

OKI Printer Problemen die wij kunnen oplossen

Net als andere bekende printermerken hebben ook OKI-printers te maken met soortgelijke problemen. U hoeft zich geen zorgen te maken als u een technisch probleem met de printer ondervindt. U kunt ons bereiken door eenvoudigweg ons OKI-telefoonnummer voor printerondersteuning 038 – 333 6125 te bellen vanaf uw telefoon.

Bij OKI-printer ondersteuning bieden we u een oplossing voor verschillende problemen, namelijk:

 • Soms gebeurt het dat printers niet worden ingeschakeld. We blijven het proberen, maar al onze inspanningen zijn tevergeefs. U kunt ons bereiken om een ​​oplossing voor dergelijke problemen te vinden.
 • Het meest voorkomende probleem bij elke printer is een papierstoring. Nauwelijks, u zult horen over een printer waarin dit probleem niet bestaat.
 • Mogelijk hebt u fouten opgemerkt, zoals een printer die een fout geeft dat de toner bijna op is.
 • Een ander veelvoorkomend probleem van de OKI-printer is het probleem met langzaam afdrukken.
 • Mogelijk bent u problemen tegengekomen zoals printer connectiviteit. Het gebeurt meestal als gevolg van losse of beschadigde LANdraad.
 • Soms geeft de printer vervaagde pagina’s. Het kan zijn dat de toner of inkt bijna op is. Zo niet, dan zullen onze experts je zeker helpen om het op te lossen.
 • Printers hebben ook te maken met cartridge- of spooler problemen. Ons technische team zal u zeker helpen met dit probleem.

Om alle bovengenoemde problemen op te lossen, kunt u ons bereiken op ons OKI-telefoonnummer voor printerondersteuning 038 – 333 6125. We bieden echter ook ondersteuning via chat en e-mail om hulp te bieden bij vragen en problemen.

VRAD Van Rosmalen Automatiserings Diensten Diensten Animatie

De VRAD oplossing is maatwerk

De juiste oplossing is altijd maatwerk. Daarom doen wij niet aan vaste prijzen of valse beloftes.

Wij bekijken jouw persoonlijke situatie nauwgezet en komen dan met een offerte gebaseerd op jouw ideale oplossing.

'Dat zal wel ongelofelijk duur zijn..' Dat zal je reuze meevallen. Vraag maar een offerte aan.