Home » Marketing

Social Media

Wij van Rosmalen Automatiseringsdiensten helpen . Facebook en Instagram. We werken het meest met Facebook en instagram. Dit doen wij omdat op deze manier op een makkelijke manier een grote doelgroep is te bereiken. Wij halen het meeste uit uw sociale media pagina's en zorgen dat er wekelijks berichten worden gepost om uw bereik te vergroten en een persoonlijke band te creëren met uw klanten. 


Webshop Marketing

Webshop marketing is een essentieel onderdeel om te zorgen dat je webshop rendabel is. Doormiddel van Facebook en Google advertenties zorgen wij ervoor dat de producten op uw webshop verkopen. Door onze slimme marketing methoden zorgen wij ervoor dat de advertenties bij de juiste doelgroep terecht komen. Hierdoor worden de advertenties door de tijd steeds efficiënter.  


Webshop

Webshops, tegenwoordig kun je er niet meer omheen. Als ondernemer is het online verkopen een mooie manier om een grote doelgroep te bereiken en je afzet enorm te laten groeien. Wij zorgen voor een website die gericht is op het verkopen van producten. De webshop is simpel in gebruik, zodat u makkelijk alle statistieken kunt bijhouden. 


Portfolio

VRCD.NL

Voor ons partner bedrijf Van Rosmalen Computer Diensten hebben wij een webshop gemaakt waar IT producten worden verkocht voor de Particuliere markt.

 

Dermotect.com

Voor Dermotect hebben wij een webshop gebouwd om hun huidverzorging, bescherming en reinigingsproducten te verkopen. Hierbij hebben wij ook hun online marketing geregeld. Binnen de eerste maand was dit een succes. 

vrcdtech.com

Deze webshop die wij hebben gebouwd en onderhouden bied goedkope en handige tech gadgets die mee gaan met de huidige ontwikkelingen.