Spyware verwijderen

 

Bevat uw computer een virus of spyware? Dan is het belangrijk dat deze wordt verwijderd. Dit kan handmatig of met een programma.

 

Het is belangrijk om goed te kijken of uw computer écht beschermd wordt. Worden de virussen écht verwijderd? Worden ze ook écht tegen gehouden door het antivirusprogramma?

 

Verwijderen van spyware

Wanneer spyware niet gelijk wordt weggehaald moet u het handmatig (laten) verwijderen.
Daarbij moet u gaan nadenken over een andere antivirusprogramma die wél het spyware tegenhoudt en verwijderd.

 

Wanneer u last heeft, van spyware of andere problemen, sinds u een programma heeft geïnstalleerd, dan moet u dit programma zo gauw mogelijk verwijderen.

 

Ook is het een optie om uw Windows opnieuw in te stellen. Vergeet dan niet een back-up te maken van uw bestanden en programma’s, want deze worden verwijderd wanneer u windows opnieuw moet installeren.

 

De beste optie is om contact op te nemen met een expert. Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten kijkt waar uw spyware bevindt en zorgt ervoor dat deze wordt verwijderd. Ook geven wij u een deskundig advies.

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

 


Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen