ICT beveiliging

 

Voor een betrouwbare ICT beveiliging van uw bedrijf moet u bij Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten in de regio Zwolle / Almere zijn. In 2001 leverden wij onze eerste ICT diensten en inmiddels is Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten uitgegroeid tot een betrouwbare organisatie die de ICT infrastructuur verzorgt voor 300 klanten. U kunt bij ons aangeven wat u precies voor ogen heeft. Ons team van specialisten zorgt er vervolgens voor dat alles naar uw wens wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar een partner voor de ICT beveiliging van uw onderneming? Zoek dan niet verder en neem contact op met Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten.

 

ICT wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven en daarom is het cruciaal dat ook de beveiliging van uw klanten in de omgeving van Zwolle en Almere in orde is. Wij raden u aan om veiligheid van uw ICT over te laten aan een professioneel bedrijf als Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten. Wij bieden oplossingen op maat en bij ons kunt u kiezen uit verschillende diensten, waaronder:

– Managed antivirus: altijd het beste en meest recente antivirus pakket;
– Security plan: bescherming tegen interne en externe bedreigingen;
– Back-up & continuïteit: veilige en betrouwbare back-up van al uw gegevens;
Firewall: bescherming van uw server tegen ongewenst verkeer.

 

Voor meer informatie over ICT beveiliging voor uw onderneming kan u bellen naar het telefoonnummer 038-3336124. Vraag  naar de mogelijkheden!

 

 


Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen