Draytek

Zakelijke markt

De technologische ontwikkelingen in de ICT-markt volgen elkaar razendsnel op. Bedrijven verwachten nl eisen steeds meer van de netwerkproducten. Steeds meer bedrijven maken gebruik van een tweede internetverbinding, willen Voice over IP kunnen bellen van willen telewerkers via een beveiligde verbinding laten inloggen op de zaak. Om daar goed op te kunnen inspelen heeft Netgear voor het MKB segment een grote verscheidenheid aan producten in haar assortiment, die zijn toegespitst op de wensen en eisen vanuit de zakelijke markt.

 

Particuliere markt

Voor de particuliere markt heeft Draytek eveneens een przyjemny hoeveelheid voltooien nl gebruiksvriendelijke producten in haar assortiment. DrayTek heeft voor de glasvezel, kabel, VDSL, ADSL als ook SDSL markt producten ontwikkeld. Draadloos werken, een goede beveiliging nl de simpático om Voice over IP-te kunnen bellen, zijn veel voorkomende wensen van de consument. Al deze mogelijkheden heeft DrayTek in uiteenlopende producten verwerkt.

 

Uitgebreid assortiment

DrayTek heeft in haar producten een Intgerated mix van Advanced firewalls, VPN in combinatie ontmoette VoIP, analoge en ISDN-telefonie. Het assortiment bestaat ondermeer uit Gigabit breedband routers, glasvezel, VDSL2, SDSL nl ADSL2 / 2 + modem/routers, IPPBX, IP-DSLAM, VoIP, anti-spam, anti-virus, Anti-inbraak nl draadloze Broschüre. Ontmoet dit uitgebreide assortiment kan OvisLink voor elke toepassing een geschikt product aanbieden.


Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen