Van server 2003 naar server 2012

 

Heeft u een oude server van 2003? Wilt u graag updaten naar server 2012? Met een serveronderhoud bij Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten komt het goed.

 

Windows Server 2012 R2 vormt de kern van het Microsoft Cloud Platform en wordt ontstaan uit de ervaring die Microsoft heeft in het leveren van grootschalige cloudservices in uw infrastructuur. Met nieuwe functies en uitbreidingen in virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure, toegangs- en gegevensbeveiliging, het web- en toepassingsplatform en meer.

 

Serveronderhoud omvat het actief bijhouden van een bijgewerkte server zodat een computernetwerk vlot kan werken. Als het onderhoud niet wordt uitgevoerd op een computernetwerk, ongeacht of het netwerk klein is of groot, de applicatie software zal niet draaien als verwacht. In sommige gevallen kan een netwerk zelfs geheel of gedeeltelijke uitvallen als de performance door gebrek aan onderhoud terug loopt.

 

Serveronderhoud door Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten houdt in dat wij de prestaties van de server en de mogelijke veiligheidsrisico’s actief monitoren waaronder bijvoorbeeld:

– Beschikbare opslagruimte
– Belasting van de processor
– Temperatuur van diverse componenten
– Belasting van het netwerk
Back-up controle

 

Door actieve monitoring kunnen problemen opgelost worden vóórdat het een probleem wordt. De continuïteit van uw bedrijfsvoering blijft gewaarborgd en u kunt zich richten op hetgeen wat écht belangrijk is: ondernemen!

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

 


Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen